Interieur

Interieurontwerpen

Specialisatie in het presenteren van interieurontwerpen in de ontwerp en ontwikkelfase.Visualiseren van het concept eventueel ook zonder dat er een volledig ontwerp aanwezig is. Zijn ervaring en gave zit ‘m ook in het feit dat hij het ontwerp aanvult en zo nodig invult door mee te gaan in het verbeelden van wat wel is bedacht, maar nog geen beeld heeft.

Het concept wordt in goede dialoog met de opdrachtgever verbeeld door in te springen op gegevens die belangrijk zijn binnen het concept en die het idee verbeelden in perspectivische aanzichten en plattegronden. Voordeel is dat er een uiterst sfeervolle presentatie ontstaat die meer is dan de optelsom van ideeën.

voor de presentatie van interieurontwerpen heeft hij sinds jaren ontelbaar veel visuals gecreëerd, waardoor hij zijn gevoel voor perspectief, kleur, compositie en realistische weergave tot in de puntjes aangescherpt heeft. Het gebruik van potlood, verf en inkt zorgt ervoor dat er veel meer sfeer ingebracht wordt en sfeer zorgt ervoor dat klanten zich in kunnen voelen met uw concept.

Naast het maken van presentatietekeningen zijn er tal van andere mogelijkheden om zijn kennis en ervaring in te zetten .bergmmans 2 2000Adriaanse 3 2000

beeld Summertan Goirle 2000 beeld 2a horeca-interieur c Adriaanse 2  2000Aarts Baarle Nassau 2000