Artist Impressions

Artist impression

Specialisatie in het presenteren van stedenbouwkundige ontwerpen in de ontwerp en ontwikkelfase.Visualiseren van het concept eventueel ook zonder dat er een volledig bouwkundig ontwerp aanwezig is. Zijn ervaring en gave zit ‘m ook in het feit dat hij het ontwerp aanvult en zo nodig invult door mee te gaan in het verbeelden van wat wel is bedacht, maar nog geen beeld heeft. De functie daarin is, dat hij het plan zo invult, dat alle neuzen dezelfde kant opgaan. Door geen definitief beeld te scheppen, maar doordat hij een omhullend geheel maakt waar alle partijen zich in kunnen vinden.

Het concept wordt in goede dialoogVO_def_vogelvlucht-aq-800 met de opdrachtgever verbeeld door in te springen op gegevens die belangrijk zijn binnen het concept en die het idee verbeelden in aanzichten en vogelvluchttekeningen.Voordeel is dat er een uiterst sfeervolle presentatie ontstaat die meer is dan de optelsom van ideeën.

Voor de presentatie van bouwprojecten heeft hij sinds 1988 meer dan duizend artist impressions gecreëerd, waardoor hij zijn gevoel voor perspectief, kleur, compositie en realistische weergave tot in de puntjes aangescherpt heeft. Het gebruik van potlood, verf en inkt zorgt ervoor dat er veel meer sfeer ingebracht wordt en sfeer zorgt ervoor dat klanten zich in kunnen voelen met uw concept.scan standpunt 2 De Kwinkelier 16 maart A4 aquarelscan-II-aquarel-woning-met-kantoor-Postelseweg-Eersel-A4beeld-Bassoordplein-richting-Overwelving-kopieBonheur  visual 2000VogelvLangeWemensite_910x330-01

burgermeester-Jansenplein-site

BerkelRodenrijs_880x510-01Impressie-vanaf-plas-Berkel-en-Rodenrijs-24-04-2014